Υποστήριξη και Υπηρεσίες Επαγγελματικών Δικτύων

 

Η δικτύωση υπολογιστών έχει γίνει μια αναγκαιότητα στο σημερινό επιχειρησιακό περιβάλλον. Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις στηρίζονται στην καλωδιακή ή ασύρματη δικτύωση του τοπικού δικτύου τους (LAN) για την πρόσβαση στους κοινόχρηστους πόρους της επιχείρησης, όπως οι εκτυπωτές, τα αρχεία, οι κεντρικοί υπολογιστές/διακομιστές (servers), και το Διαδίκτυο (Internet).

 


 

Υπηρεσίες και Επισκευές Υπολογιστών

 

Σας παρέχουμε μια πλήρη σειρά υπηρεσιών σχετικές με τις επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα καλύψουν όλες τις οικιακές και επιχειρησιακές σας ανάγκες. Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και παρέχουν επαγγελματικές υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

 


 

Μηνιαία Σύμβαση Υπηρεσιών

 

Η λειτουργία μιας επιχείρησης στο σημερινό κόσμο είναι μια εξαιρετική πρόκληση. Είναι ακόμα δυσκολότερο όταν δεν μπορούν οι υπάλληλοί σας να εργαστούν λόγω προβλημάτων υπολογιστών ή δικτύων. Ο χαμένος χρόνος της εργασίας μπορεί να είναι εξαιρετικά δαπανηρός για σας, τους υπαλλήλους σας, και τους πελάτες σας. Έχουμε μια λύση για τα προβλήματά σας: Αφήστε μας να είμαστε το τμήμα Πληροφορικής/Μηχανογράφησης σας για ένα μόνο μικρό μερίδιο του κόστους!